Skip to main content

Avís legal i condicions d’ús

El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís”) regula l’ús del portal web www.srconsulting.es (hereinafter, the “Portal”) de BCN PROACTIVE TEAM SL. (hereinafter, “BPT”) posa a disposició dels usuaris d’Internet.

La utilització del Portal, inclòs el mer accés, atorga la condició d’usuari (d’ara endavant, l’“Usuari/s”) i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les estipulacions d’aquest Avís que estiguin vigents en el moment de l’accés.

En conseqüència, l’Usuari haurà de llegir l’Avís cada vegada que utilitzi el Portal.

L’Usuari és conscient i accepta voluntàriament i expressament que l’ús del Portal es realitza en tot cas sota la seva exclusiva responsabilitat.

 

1. Informació Legal

El propietari del Portal és BCN PROACTIVE TEAM SL., una Companyia Mercantil inscrita al Registe de Barcelona al foli B-521688, Volum 46,489 i amb número CIF B-67256958.

La nostra informació de contacte és la següent:

  • Adreça: C/ Aribau 161 Local, 08036 Barcelona
  • Telèfon: +34 722 364 032
  • Email: info@srconsulting.es

La normativa aplicable a l’exercici de la nostra professió està disponible a la pàgina web: www.cgae.es.

 

2. Condicions d’ús

2.1.Continguts

L’accés al Portal és gratuït i l’Usuari està obligat a fer-ne un ús adequat, d’acord amb les condicions d’aquest Avís, la normativa vigent aplicable, la moral i l’ordre públic.

Els continguts del Portal tenen caràcter merament informatiu. La informació inclosa no constitueix en cap cas una font d’assessorament ni estableix una relació professional o qualsevol altra entre l’Usuari i BPT. El seu ús és responsabilitat exclusiva de l’Usuari, per la qual cosa es desaconsella prendre decisions basades en la informació facilitada sense l’assessorament professional adequat.

BPT es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense previ avís el contingut del Portal, el seu Avís ipolítica de privacitat o qualsevol altra condició o text que sigui aplicable.

 

2.2. Links

Aquells Usuaris que vulguin introduir enllaços des d’altres pàgines web al Portal hauran de sol·licitar una autorització prèvia a BPT. En tot cas, aquests enllaços seran autoritzats en les condicions següents:

  • Han d’anar a la pàgina principal del Portal sense reproduir-lo de cap manera.
  • La creació de frames o frames de qualsevol tipus que permetin visualitzar el Portal a través de diferents adreces o de manera que indueixi a error, confongui o enganyi els usuaris sobre l’origen dels continguts, impliqui conductes deslleials, usos o dany de qualsevol manera la reputació i imatge de l’empresa i la seva marca o sigui contrària d’alguna manera a la normativa vigent, a la moral o a l’ordre públic. Queda prohibit l’ús de qualsevol marca o signe distintiu propietat de BPT que no tingui autorització expressa de BPT. el seu propietari.
  • Queda prohibit l’ús de qualsevol marca o signe distintiu propietat de BPT que no tingui l’autorització expressa del seu titular.

L’existència d’aquest tipus d’enllaços no implica de cap manera l’existència de relacions entre BPT, el titular del lloc o la pàgina web en què s’estableixi l’enllaç al Portal, ni l’acceptació o aprovació dels seus continguts o serveis.

Al seu torn, BPT pot introduir enllaços al Portal que permetin als Usuaris accedir a pàgines web de tercers per facilitar la navegació i l’experiència. En aquests casos, BPT no es fa responsable dels continguts o serveis que ofereixen ni dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se com a conseqüència de la seva consulta o ús.

En qualsevol cas, BPT es reserva el dret a prohibir en qualsevol moment l’ús d’enllaços prèviament autoritzats, entre d’altres, en els casos d’activitat o contingut il·lícits del lloc web en el qual s’inclogui l’enllaç.

 

3. Propietat intel·lectual

Tots els continguts del Portal són propietat intel·lectual/industrial de BPTo de tercers que han proporcionat les autoritzacions o llicències necessàries per al seu ús. Entre d’altres, el nom de domini, les marques, el Portal, el codi font, i la tecnologia associada a aquest, el contingut publicat, incloent dissenys, textos i imatges.

L’Usuari no podrà reproduir, transformar, distribuir, comunicar públicament, posar a disposició, extreure o utilitzar, per qualsevol mitjà o procediment, els esmentats elements, excepte en els casos en què estigui legalment permès o expressament autoritzat per BPT.

 

4. Responsabilitat

4.1.Continguts

BPT i el seu personal aplicaran els mitjans i esforços raonables per proporcionar informació actualitzada i fiable a través del Portal. No obstant això, no es fa responsable dels errors o omissions en la informació o continguts facilitats a través del Portal ni de l’aplicació o ús concret que se’n pugui fer.

L’accés al Portal no implica l’obligació de BPT o del seu personal de comprovar la veracitat, exactitud, idoneïtat, adequació, exhaustivitat i actualitat de la informació i continguts. Els continguts del Portal no impliquen de cap manera la prestació de cap servei legal.

L’Usuari és l’únic responsable de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per tercers contra BPT que tingui el seu origen en la utilització del Portal per part de l’Usuari. Si s’escau, l’Usuari assumirà les despeses, costos i compensacions en què incorri BPT a causa d’aquestes reclamacions o accions legals.

 

4.2.Funcionalitat

BPT no es fa responsable de les interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics o altres elements que puguin provocar alteracions en els sistemes de l’Usuari o en els seus documents o fitxers per causes alienes a BPT o si aquesta ha adoptat mesures de seguretat. raonablement adequat.

Així mateix, BPT no es fa responsable dels retards o bloquejos en el funcionament operatiu del Portal ocasionats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o d’Internet, així com dels danys i perjudicis ocasionats per tercers per interferències il·legítimes.

BPT es reserva el dret de suspendre l’accés al Portal per a operacions de manteniment, reparació i/o millora.

 

4.3.Links

BPT no es fa responsable dels continguts i serveis d’aquelles pàgines web que es puguin enllaçar al Portal més enllà de la responsabilitat assignada per la Llei 34/2002, de 12 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç. Electrònica, en la mesura que pugui tenir coneixement efectiu de la il·licitud dels continguts i serveis prestats al portal web enllaçat i no desactiveu l’enllaç amb la diligència deguda.
Si voleu informar-nos de l’existència d’un enllaç a un lloc web amb contingut que considereu inadequat o il·legal, podeu contactar amb nosaltres a info@srconsulting.es.

 

5. Protecció de dades

Podeu accedir a la informació detallada sobre el tractament de dades personals que BPT realitza sobre els Usuaris visitant el nostre Política de Privacitat.

 

6. Legislació

El present Avís Legal es regeix i interpreta, si escau, per la legislació comuna espanyola i, llevat que la normativa aplicable estableixi el contrari, qualsevol conflicte se sotmet per les parts als jutges i tribunals de la ciutat de Barcelona.

Última actualització (Gener 2024)